Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, November 23, 2013
Vinnerhesten slo til igjen
By jfb @ 7:05 PM :: 4387 Views :: Referat
 

Thai Cardinal er en meget flott hest, med en enorm vinnervilje.

Thai Cardinal ble tatt forsiktig på startsiden, men fikk etter hvert andre par utvendig. Angrepet ble satt inn ut av den nest siste svingen. Han kom fram til ledende Mc Dreamy mot den siste svingen. Det ble jevnt på oppløpet, men på de siste meterne skled han ifra til seier. Han har det rette vinnerinstinktet. Arc Va Tout galopperte da bilen slapp feltet. Havnet langt bak, men avsluttet meget bra på oppløpet. Ingen fare med formen.
- Jeg hadde en god følelse da jeg angrep ut av den nest siste svingen. I siste sving slet jeg litt med å finne de rette snorene å dra i, men heldigvis gikk det bra. Dette var min andre stallseier for dagen, og det er jeg stolt over å ha klart, sa en fornøyd Åsbjørn Tengsareid.
- Arc Va Tout er den beste hesten i dette grunnlaget. Han kan tulle fra start, slik han gjorde i dag. Han virket veldig bra etter galoppen, sa Kristian Malmin.

EC Koren Lunds Minneløp
Storfavoritten Tangen Bris kom fint avgårde og åpnet som andrehest. Overtok teten fra ledende Trø Molly to runder fra mål. Fikk dirigere i sitt eget tempo. Skrudde opp farten rundt den siste svingen. Det var kun Trø Molly som klarte å henge på. Hun angrep via «siste indre» på oppløpet. Det ble meget jevnt, men Tangen Bris gav aldri slipp på sitt overtak. Storfavoritten vant knepent. Vesle Frøken Støen galopperte to ganger og var ikke på topp.
- Jeg kjente det 500 meter fra mål at Tangen Bris ikke hadde sin beste dag. Jeg fikk ikke det svaret jeg håpet på. Hun kjempet imidlertid helt inn og vant løpet. Trø Molly som jeg også trener er i veldig utvikling. Hun er veldig speedig, og jeg fryktet henne på oppløpet. Jeg er veldig fornøyd med dobbeltseier, sa en lettet Øystein Tjomsland.
V75 verdi: 12 kroner

Lovende hoppe
C.C. Queen
 kom fint til i tredje par utvendig. Olav Mikkelborg angrep ut på den siste bortre langsiden. Bak der travet Love Voice. Disse to hestene passerte den ene etter den andre. Ut i oppløpet var det tidlig klart at det var disse to det skulle stå imellom. C.C. Queen var imidlertid den klart sterkeste, og vant sikkert foran Love Voice. Dette er uten tvil to meget gode tre-års hopper. Charis Angel sikret seg teten. Hun fikk dirigere i sitt eget tempo, men møtte to for gode hester.
V75 verdi: 30 kroner.

Ny favoritt
Favoritten Ulsrud Ulf hadde ingen problemer med å forsvare teten, selv om Alm Kiwi prøvde et realt forsøk på å nå teten. Ulsrud Ulf åpnet på 1.27 og 1.30. Mot den siste svingen skrudde Kai Johansen opp tempoet og fikk et par lengder ned til Alm Kiwi. Ulsrud Ulf vant meget lett og vi har aldri sett hesten bedre i aksjonen enn i dag. Alm Kiwi sikret seg andreplassen.
- Alm Kiwi er på rett vei, men møtte for dagen en bedre hest. Alm Kiwi kommer til å vinne løp igjen, sa Lars Anvar Kolle.
- Jeg var veldig fornøyd da Ulsrud Ulf klarte å beholde teten. Seieren ble sprettlett. Denne hesten forbedrer seg hele tiden og jeg tror han kan doble grunnlaget sitt, sa en svært fornøyd Kai Johansen.
V75 verdi: 42 kroner

Sterk langspurt
Femtevalget Gigant Queen var pigg i tredje par utvendig. Frode Hamre sendte hoppa i angrep runden igjen. Hun travet meget fort og overtok teten mot den siste svingen fra ledende Millamie. Gigant Queen fikk noen lengder i den siste svingen. Mot mål var det slutt på kreftene. Sibylla travet i rygg på vinneren. Hun nærmet seg mye på de siste meterne og tapte ytterst knepent. Karisma Broline avsluttet formidabelt på oppløpet. Hun hentet mange lengder på de to beste på oppløpet. Stallskriket Sogni ble sliten fra dødens.
- Jeg trodde vi hadde tapt. Det ble meget jevnt på målstreken. Heldigvis var vi det lille foran, sa en fornøyd Frode Hamre.
V75 verdi: 243 kroner

Sterk seier
Norheim Jærv
 måtte ta på seg oppgaven å trave utvendig for ledende Kjeltringen. Da angriperne kom nedover den siste bortre langsiden trykket Tom Erik Solberg på gasspedalen. Norheim Jærv stakk til tet, og skaffet seg flere lengder ned til de andre. Vant meget lett. A.B. Lom'n satt perfekt til i andre par utvendig. Angrep ut av den nest siste svingen, men kunne ikke true de beste. Tuxi Titan leverte en sterk sisterunde. Vertigo Prins galopperte seg bort i den første svingen.
- Norheim Jærv var god på Biri sist, og bekreftet at toppformen var på plass. I dag imponerer han ved å vinne lett, sa Tom Erik Solberg.
V75 Verdi: 1160

Siste indre
Lars Anvar Kolle kjørte et prikkfritt løp med Cantabharmony. Han sikret seg teten, men slapp teten til Megamuscle etter 500 meter. på oppløpet angriper han for fullt via siste indre. Han avsluttet flott til en lett seier. Barifant avsluttet meget bra fra fjerde par utvendig. Måtte helt ute i fjerdespor i siste sving. 
- Det er akkurat dette løpet Cantabharmoney må ha for å vinne over denne distansen. Denne seieren var veldig fortjent, sa Lars Anvar Kolle.

V75 utbetaling:
7 rette: 5 264 kroner
6 rette: 62 kroner
5 rette: Joker

(kilde NR v. Erik Håkonsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V65, V4 og V64 Sverige fredag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75, V4 og V5 Färjestad lørdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V65 og V5 Jarlsberg fredag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

ads Minimize


 

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com